top of page

חדש! הזמנת אתר אונליין

מעוניינים בבניית אתר לעסק שלכם? אנחנו כאן

שירותים לעסקים בלין

התרשמו ממגוון רחב של שירותים דיגיטליים לעסקים

צריכים תוכן לאתר או לעסק?

לין מציעה כתיבת תוכן לעסקים במחירים משתלמים

בניית אתרים לעורכי דין – כל מה שחשוב לדעת

בניית אתרים לעורכי דין הפכה לדבר שבשגרה מאז מהפכת כללי הפרסום החדשים של לשכת עורכי הדין בשנת 2018.

כיום עורכי דין יכולים לגייס לקוחות באמצעות קידום אורגני או קידום ממומן של אתר אינטרנט.

לפני שנרחיב בבניית אתרים לעורכי דין, נענה על השאלה למה בכלל עורכי דין צריכים אתר?


עורכי דין צריכים אתר מ-2 סיבות עיקריות:

1) אתר אינטרנט לעורך דין ככרטיס ביקור – מספר רב של עורכי דין מקבל לקוחות מהמלצות מפה לאוזן מלקוחות עבר של המשרד, ממשפחה ומחברים; וכאשר אנו מקבלים המלצה על עורך דין, אנחנו פונים למנוע החיפוש של גוגל כדי למצוא יותר מידע על עורך הדין (האם הוא עוסק בתחום העיסוק הרלוונטי אלינו? מה הניסיון שהוא צבר בענף? וכו')

אתר אינטרנט מקצועי שנראה טוב, ישפר משמעותית את התדמית של עורך הדין בקרב הלקוחות הפוטנציאליים ומקבלי ההמלצות. החשיבות של אתר אינטרנט לעורך דין היא כבירה; ועוד יותר חשוב שהאתר ייראה אלגנטי ומרשים. להוסיף את כתובת האתר לכרטיס הביקור הפיזי ולחתימה במייל, כבר מראה הרבה יותר רצינות ומותיר אצל הלקוחות רושם טוב!


2) היכולת לגייס לקוחות חדשים – כבר שנים שבעלי מקצוע ועסקים ממגוון תחומים מצליחים לגייס לקוחות רבים באמצעות אתר אינטרנט. מאז מהפכת כללי הפרסום בלשכת עורכי הדין, גם עורכי דין יכולים להשתמש באופן חופשי יותר ברשת האינטרנט בכל הקשור לפרסום וגיוס לקוחות. כיום בניית אתרים לעורכי דין יכולה להוות יתרון תחרותי לעורכי הדין אשר יבחרו להשקיע בכך.


אז איך ניתן לגייס לקוחות חדשים באמצעות אתר אינטרנט?

ניתן לגייס לקוחות חדשים באמצעות קידום ממומן או באמצעות קידום אורגני של אתר אינטרנט:


1) קידום ממומן – ניתן לקדם אתר אינטרנט באופן ממומן (בתשלום) במנוע החיפוש של גוגל, ברשתות חברתיות כגון פייסבוק ובפלטפורמות נוספות ברחבי האינטרנט. קידום ממומן למעשה מבטיח חשיפה של האתר שלכם בתוצאות הראשונות של החיפוש (או אם מדובר ברשתות חברתיות, חשיפה לגולשים מסוימים בכל מיני מיקומים שונים ברשת החברתית) ומטרתו להביא את הגולשים ללחוץ על האתר שלכם ובסופו של דבר כמובן - ליצור עמכם קשר או להשאיר הודעה. ניתן לומר שבקידום ממומן רואים תוצאות בטווח הקצר (לעומת קידום אורגני שעליו נדון ממש עכשיו).


2) קידום אורגני – קידום אורגני הוא קידום של אתר האינטרנט באמצעות כתיבת תוכן בעיקר. ככל שתכתבו באתר שלכם יותר תוכן רלוונטי לתחום העיסוק שלכם, תוך שימוש במילות המפתח הנכונות, תוכלו להביא יותר ויותר גולשים עם הזמן לאתר שלכם ובסופו של דבר לגייס לקוחות חדשים בתקווה. בכל הקשור לקידום אורגני, ניתן לומר שבדרך כלל לא רואים תוצאות בטווח הקצר מכיוון שצריך להשקיע זמן / כסף רב בכתיבת תוכן.

אז אחרי שדיברנו על החשיבות של אתר אינטרנט לעורך דין, נסקור את מה צריך להיות באתר אינטרנט של משרד עורכי דין.


אז מה בניית אתרים לעורכי דין צריכה לכלול?


1) דף אודות משרד עורכי הדין – פירוט נרחב אודות עורך הדין / כל עורכי הדין במשרד: היכן הם נותנים שירות, מהו הנסיון שלהם ואילו שירותים משפטיים הם מעניקים. חלק גדול מעורכי הדין מוסיף תמונה בסמוך לטקסט האודות.


2) דף תחומי עיסוק – על מנת לקבל פניות רלוונטיות מלקוחות פוטנציאליים, חשוב מאוד לפרט את תחומי העיסוק של משרד עורכי הדין. מומלץ לפרט ולרדת לפרטים בכל תחום ותחום.


3) דף הצוות המשפטי – אם במשרד יש יותר מעורך דין אחד, ניתן לפרט על כל עורך דין בצירוף תמונה (מהם תחומי העיסוק שלו, כמה שנות וותק וניסיון יש לו וכו')


4) דף / בלוג למאמרים ולפסקי דין – החשיבות של קיום דף / בלוג למאמרים ו/או לפסקי דין היא עצומה. זוכרים שקודם דיברנו על הקידום האורגני? אז זה רלוונטי בדיוק לכאן! ככל שתכתבו יותר תוכן מקורי, רלוונטי, אשר מכיל בתוכו מילות מפתח פופולריות, תוכלו להתקדם באופן אורגני במנועי החיפוש (וכמובן תוכלו לפרסם כתבות מתוך האתר בדף הפייסבוק האישי ו/או העסקי שלכם.


5) דף פרטי התקשרות – עזרו ללקוחות פוטנציאליים ליצור עמכם קשר באמצעות טלפון, מייל, וואצאפ, דף פייסבוק / לינקדין וכל מה שרק אפשר. ניתן להוסיף גם טופס למילוי פרטים שיגיע אליכם ישירות למייל.


דגשים נוספים בבניית אתרים לעורכי דין:

מבחינת תמונות אווירה באתר, כדאי לכלול תמונות הקשורות לתחומי העיסוק שלכם.

לדוגמה, אם אתם עוסקים בדיני משפחה, אפשר לבחור בתמונות של משפחה, תמונות של בית וכד'. אם אתם עוסקים בדיני מקרקעין, ניתן לבחור בתמונות של בניינים, דירות, בתים פרטיים וכו'.


דבר נוסף וחשוב הוא לוודא שהאתר שלכם מותאם למובייל. המון אנשים גולשים באמצעות הטלפון הנייד ולכן כדאי מאוד שהאתר שלכם ייראה טוב גם במחשב וגם בטלפון הנייד.

לסיכום, ניתן לומר שהצרכים של עורכי דין בבניית אתרים הם יחסית פשוטים; אתר תדמית שייראה ייצוגי ומרשים, שיפרט אודותיהם ואת תחומי העיסוק של המשרד, ושיציג מאמרים ו/או פסקי דין של המשרד. אנחנו לא ממליצים לעורכי דין לבנות אתר בוורדפרס או במערכת של קוד פתוח מהסיבות הבאות:


1) עלות הקמה של אלפי שקלים – רק ההקמה של אתר שנראה טוב בוורדפרס (לא כולל דומיין ואחסון) יכולה להגיע ליותר מ-6,000 ש"ח וחבל להשקיע סכום כזה גדול באתר שהוא סך הכל תדמיתי.


2) התלות בבונה האתרים – לא כדאי לבנות אתר תדמיתי ולהיות תלוי בבונה האתרים בוורדפרס בכל שינוי קטן (גם מבחינת זמן וגם מבחינת כסף) כדאי לבנות אתר כזה במערכת כמו WIX למשל.


3) בעיות אבטחה רבות – בפלטפורמת וורדפרס יש בעיות אבטחה רבות ואף אחד לא לוקח אחריות כאשר יפרצו לאתר שלכם.


לין בניית אתרים עזרה לעצמאיים ולבעלי עסקים לחסוך למעלה ממיליון שקלים בבניית אתרים.

צריכים עזרה? רוצים להתייעץ? מוזמנים ליצור איתנו קשר :)

בניית אתרים ועוד דברים מעניינים בבלוג של לין

הצהרה

כל הכתוב אינו מהווה ייעוץ כזה או אחר. 
אין בדברים האמורים בכדי להחליף מידע הניתן על ידי גורם מוסמך כזה או אחר, ועל הקורא לפנות ולהתייעץ עם גורם מו
סמך בטרם נקיטת כל פעולה כזו או אחרת. 
כל המסתמך על האמור לעיל בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו בלבד והאחריות לכל תוצאה ישירה או עקיפה, בשל הסתמכות על האמור, תחול על המשתמש
 בלבד. חלק מהתוכן המופיע בבלוג זה נכתב על ידי צדדים שלישיים ועל ידי בינה מלאכותית (AI), וללין בניית אתרים אין אחריות כלשהי על תוכן זה.
לין בניית אתרים לא תהיה אחראית לכל נזק או פגיעה כלשהם, מכל סוג או צורה, שייגרמו למשתמש ו/או ליישות כזו או אחרת כתוצאה מהסתמכות ו/או שימוש בתוכן.
על כן, למשתמש או למי מטעמו לא תהיה כל טענה לגבי התוכן המפורסם באתר זה.

bottom of page